امام حسین (ع) درصدد مهندسی رفتار انسان بود

یک کارشناس مهدویت با تاکید بر این موضوع که امام حسین (ع) و تمام ائمه نسبت به جریان هدایت بشر یک برنامه و هدف مشخص داشتند گفت: امام حسین (ع) درصدد مهندسی رفتار انسان بود. حرکت برای اجرای عدالت و اصلاح دین از جمله اهداف امام حسین (ع) از قیام بود. اگر می‌خواهیم جامعه امروز ما همچون جامعه زمان حضرت دچار خرافه، بدعت و انحراف نشود باید پس از ایجاد دغدغه، فرهنگ سازی بر اساس قرآن و عترت را داشته باشیم.

کد خبر : 97192
تاریخ انتشار : پنجشنبه 11 دی 1348 - 3:30

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا نصوری  با تبریک اعیاد شعبانیه و با اشاره به ویژگی‌های جامعه زمان امام حسین (ع) و جامعه امروز ما اظهار کرد: امام حسین (ع) و تمام ائمه نسبت به جریان هدایت بشر یک هدف داشتند. این راه و هدف ائمه (ع) در جوامع مختلف عناوین مختلف به خود می‌گیرد. یک موقع جامعه حسینی تعریف می‌شود و یا در زمان حضرت علی (ع) جامعه علوی تعریف می‌شود و اکنون که در زمان غیبت به سر می‌بریم جامعه، جامعه مهدوی تعریف می‌شود. اما چیزی که در تمام جوامع و اهداف ائمه اصل بوده است جریان هدایت بشر بوده است.

وی در ادامه با ارائه شباهتی از جامعه زمان امام حسین (ع) و جامعه امروز ما گفت: امام حسین (ع) هدفش مهندسی رفتار انسان بود. امام زمان (عج) نیز هدفش همین است. امام حسین (ع) هدفش این بود که انسان محور باشد و شأن و منزلت انسان در تمام عرصه‌ها حفظ شود؛ امام زمان (عج) نیز همین هدف را دارد. امام حسین (ع) هدفش اصل و ترویج معنویت بود و امام زمان (عج) به دنبال همین معنویت در جامعه است.

این کارشناس مسائل مهدویت یادآور شد: حرکت و قیام امام حسین (ع) برای اجرای عدالت و اصلاح دین از خرافاتی بود که در آن جامعه به وجود آمده بود. مردم آن زمان به قدری به سمت گمراهی رفته بودند که امام حسین (ع) قیام کردند که جامعه را اصلاح و از خرافات، بدی‌ها و انحرافات دور کند. خصوصیت خاص امام حسین (ع) این بود که امام قیام و قائم بودند و پرچمی را بلند کردند که سایر ائمه (ع) آن را دنبال کردند. این پرچم اکنون برای مبارزه با بدعت‌ها و خرافات در دست فرزند ایشان یعنی حضرت مهدی (عج) قرار دارد. شباهت حضرت مهدی (عج) و امام حسین (ع) بسیار زیاد است. زمانی که حضرت مهدی (عج) ظهور می‌کند پایگاه حکومت خود را کوفه قرار می‌دهد چرا که می‌خواهد مسیر ناتمام امام حسین (ع) را در این دنیا به سرانجام برساند.

نصوری یادآور شد: برای اینکه جامعه امروز ما همچون زمان امام حسین (ع) به سمت انحراف و خرافه نرود در وهله اول باید برای مسئولین دغدغه ایجاد کنیم. کم کاری و یا نبود دغدغه لازم نسبت به قیام امام زمان (عج) که ادامه دهنده راه امام حسین (ع) است باعث می‌شود که آن فرهنگ حسینی، علوی و مهدوی در جامعه ایجاد نشود. پس از ایجاد دغدغه برای مسئولین باید فرهنگ سازی از آموزش و پرورش و دانشگاه و حوزه علمیه آغاز شود. ایجاد دغدغه می‌تواند باعث این شود که اهدافی که مد نظر امام حسین (ع) از قیام بوده است در جامعه امروز به منصه ظهور برسد.

او ادامه داد: عملیاتی کردن اهداف امام حسین (ع) در قالب یک بخشنامه و یا کتاب مثمر ثمر نیست. همگی باید به صورت عملیاتی و دغدغه وار در این موضوع سهیم باشیم. چگونه وقتی یک مشکلی در جامعه پیش می‌آید همه خود را موظف به کمک و یاری رساندن می‌کنند و اگر بحرانی باشد انسجام می‌تواند آن بحران را از بین ببرد. اکنون نیز باید برای آرمان‌ها و اهدافی که مد نظر امام حسین (ع) بوده و در جامعه مهدوی تلاش کرده و دغدغه داشته باشیم. منطق ما در ارائه این برنامه‌ها باید برگرفته از قرآن و عترت باشد و به صورت عملیاتی آن را در جامعه ساری و جاری کنیم.


 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 5 =