استفاده از خمیر مرغ آزاد نشده است

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شرکت هایی که قبلا خمیر مرغ را تولید و بسته بندی می کردند و به شرکت های تولیدکننده سوسیس و کالباس می فروختند، کماکان با ممنوعیت روبرو هستند.

کد خبر : 17300
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 خرداد 1396 - 12:36

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین”، دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو ، با بیان این مطلب گفت: طبق توافق سازمان غذا و دارو، سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد،تنها شرکت های تولید کننده سوسیس و کالباس که خود دارای دستگاه جداکننده مکانیکی گوشت مرغ هستند، مجازند از این خط برای جدا کردن گوشت مرغ از قطعات استخوان استفاده کنند، تا گوشت مرغ را برای تولید فرآورده های سوسیس و کالباس خود به کارببرند.

وی خاطرنشان کرد: چنانچه این دستگاه به شکل غیر معمول استفاده شده و تنظیمات درجه در سرعت و شدت جداسازی گوشت، تغییر کند، امکان دارد، قطعات غیرگوشتی از جمله استخوان نیز خرد شده و مخلوط شود. بنابراین با استفاده از خمیر مرغ مخالفت کردیم و هنوز هم مخالف هستیم چراکه امکان سنجیدن صحت و سلامت آن وجود ندارد.

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج × یک =