اردبیل ظرفیت تولید ۶ میلیون قطعه مرغ گوشتی را دارد
اردبیل – رئیس جهاد کشاورزی استان اردبیل ظرفیت تولید مرغ گوشتی این استان را شش میلیون قطعه برشمرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“ به نقل از خبرگزاری مهر، عدیل سروی عصر دوشنبه در تشریح میزان تولیدات گوشت سفید در اردبیل تصریح کرد: ۳۸۷ واحد تولیدی مرغ گوشتی در استان دایر است که ظرفیت تولید آن ها شش میلیون قطعه است.
وی با اشاره به توانمندی اردبیل در تولید محصولات دامی افزود: علاوه بر این ۱۰ درصد از جوجه یکروزه و تخممرغ نطفهدار کشور در استان تولید شده و با توجه به مازاد بر مصرف داخلی بخشی صادر میشود.
رئیس جهاد کشاورزی استان به افزایش تولید گوشت سفید در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی تولید ۲۹.۷ هزار تن گوشت قرمز و ۴۰.۴ هزار تن گوشت سفید برنامهریزی شد که پیشبینی شده تا پایان سال میزان تولید بیش از این مقدار باشد.
سروی با تأکید به اینکه به غیر از تخممرغ در مابقی تولیدات دامی با مازاد مواجه هستیم، اضافه کرد: مازاد تولید استان به سایر استانها و کشورهای همسایه صادر میشود.
وی متذکر شد: در تولید گوشت سفید به وضعیت مطلوبی دست یافتیم و هم اینک نیاز استان در خود استان تامین میشود.
برچسب ها :اردبیل ، ججین ، جهاد کشاورزی ، مرغ گوشتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰