ارتباط مصرف گوشت و ریسک بالای ابتلا به دیابت
محققان دریافتند مصرف بالای گوشت قرمز و مرغ با افزایش قابل توجه خطر ابتلا به دیابت همراه است، که تا حدودی به دلیل وجود میزان بالای آهن «هِم» در این گوشت ها است.
به گزارش پایگاه خبری ججین به نقل از خبرگزاری مهر، محققان سنگاپوری بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ وضعیت ۶۳,۲۵۷ فرد بزرگسال ۴۵ تا ۷۴ ساله را بررسی کردند و آنها را به طورمیانگین حدود ۱۱ سال تحت نظر داشتند.
آنها دریافتند بین مصرف گوشت قرمز و مرغ و ریسک ابتلا به دیابت رابطه مستقیم وجود دارد.
آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ در مقایسه با گروه کمترین میزان مصرف این مواد خوراکی، به ترتیب ۲۳ درصد و ۱۵ درصد بیشتر در معرض ریسک ابتلا به دیابت بودند. محققان در مورد ارتباط مصرف ماهی یا صدف با ابتلا به دیابت به نتیجه ای دست نیافتند.
محققان توصیه می کنند با جایگزین کردن ماهی و صدف به جای گوشت قرمز و مرغ می توان این ریسک را کاهش داد.
محققان علت وجود این ارتبط را ناشی از وجود آهن «هِم» در گوشت قرمز و ماهی می دانند. از اینرو به گفته محققان قسمت های از مرغ که دارای آهن هِم کمتری هستند، نظیر سینه مرغ، می توانند سالم تر باشند.
برچسب ها :گوشت ، دیابت ، آهن ، سلامت ، ججین
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰