ارتباط مصرف شیر و بروز حساسیتهای میگرنی
متخصص تغذیه درباره عوارض مصرف شیر در افرادی که به آن حساسیت دارند توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” ، سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در خصوص ارتباط مصرف شیر بروز برخی عوارض اظهار داشت: بیشترین عوارض ناشی از مصرف شیر در افرادی که دستگاه گوارششان تحمل مصرف شیر را ندارد در قالب نفخ معده، اسهال، دل درد، و بروز صدا از کانال گوارش است.وی تصریح کرد: همچنین برخی از افراد پس از مصرف شیر با عوارضی از قبیل تنگی نفس، آسم تورم مخاط مجاری تنفسی نیز روبهرو میشوند. این متخصص تغذیه ادامه داد: البته عوارض دیگری که به عدم تحمل قند یا لاکتوز شیر نسبت داده شده است که سردرد، میگرن، سرگیجه و اختلال در تمرکز حواس از جمله این عوارض بشمار میروند.
مظهری گفت: افرادی که به سردردهای مزمن یا میگرن مبتلا هستند، بهتر است فهرستی از غذاهایی که در اثر مصرف آنها بر شدت یا دفعات ابتلا به سردرد معمولی یا میگرنی افزوده میشود، تهیه کنند و با حذف این مواد غذایی سایر مواد غذایی را جایگزین آنها کنند.وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که اثر برخی از غذاها فورا ظاهر نمیشود و در مواقعی ۲۴ ساعت بعد از مصرف غذا یا دیرتر، میتوان تاثیرگذاری آنها را مشاهده کرد. اما بهطور کلی اگر افراد میخواهند از سردردهای روزانه خود بکاهند بهتر است با شناسایی مواد غذایی که نسبت به آنها آلرژی دارند از مصرف آنها پرهیز کنند.وی در خصوص مواد غذایی مفید برای کاهش سردرد اظهار داشت: مصرف کپسولهای روغن ماهی فاقد متیل مرکوری میتواند نقش بسزایی در کاهش سردرد ایفا کند.
مظهری گفت: همچنین باید توجه داشت مصرف روغنهای اشباع شده حیوانی و گیاهی را باید محدود یا حذف کرد و روغنهای مایع حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده استفاده را جایگزین آنها کرد.وی در پایان گفت: این افراد میتوانند برای کاهش سردرد پودر زنجبیل به مقدار ۵/۰ تا ۶/۰ گرم یا یکسوم قاشق چایخوری را در آب حل کرده و چهار بار در روز بهمحض بروز اولین علائم آغاز سردرد مصرف کنند
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰