اراده ایران تقویت روابط بسیار نزدیک و صمیمانه با ایتالیا است
رئیسجمهوری روابط ایران و جمهوری ایتالیا را تاریخی و دوستانه توصیف کرد و گفت: اراده جمهوری اسلامی مثل همیشه وجود روابط بسیار نزدیک و صمیمانه با ایتالیا بوده و تلاش برای تقویت هر چه بیشتر روابط اقتصادی را به نفع دو ملت میدانیم.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه پس از دریافت استوارنامه «جوزپه پررونه» سفیر جدید ایتالیا، مناسبات و روابط تجاری، تاریخی و دیرینه دو کشور را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه ایتالیا در سالهای متمادی اولین شریک تجاری ایران در اروپا بوده، اظهار داشت: مصمم هستیم روابط و مناسبات دیرینه ایران و ایتالیا دوستانه و توسعهیافته باقی بماند و تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا هیچگونه تأثیری بر این روابط نداشته باشد.
رئیسجمهوری با تأکید بر آمادگی تهران بر گسترش روابط اقتصادی با رم، افزود: شرایط کنونی موقت است و نحوه رفتار دو دولت و تلاش آنها برای حفظ و توسعه روابط در حافظه تاریخی دو ملت باقی میماند.
روحانی ایجاد تحرک مثبت در روابط تهران – رم در راستای تحکیم و تعمیق روزافزون مناسبات دو جانبه را مورد تأکید قرار داد و گفت: در شرایط کنونی بایستی با بهرهگیری از روشهای ابتکاری در مسیر افزایش همکاری و سرمایهگذاری مشترک و تقویت مناسبات و گامهای مستحکم و پایداری برداریم که این در راستای منافع دو ملت و منطقه است.
رئیسجمهوری همچنین با تجلیل از نقش سازنده و مثبت ایتالیا در دوران مذاکرات هستهای، عنوان داشت: بعد از توافق هستهای نیز روابط بسیار سازنده و مثبتی از لحاظ اقتصادی بین دو کشور برقرار شد و امروز باید این مسیر را به پشتوانه اراده سیاسی دو دولت ادامه دهیم.
«جوزپه پررونه» سفیر جدید ایتالیا در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهوری، تاکید کرد: رم خواهان گسترش روابط در همه زمینه ها با تهران است.
سفیر جدید ایتالیا در تهران گفت: شرایط کنونی را گذرا ارزیابی می کنیم و روابط دو کشور باید روند رو به رشد خود را ادامه دهد.
برچسب ها :ایتالیا ، ججین ، حسن روحانی ، وضعیت اقتصادی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰