ادعای آمریکا علیه ایران

هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در یک نشست خبری ادعاهایی را علیه نقش ایران در حملات اخیر به پایگاه‌های نظامی واشنگتن در منطقه و گسترش جبهه‌ها در جنگ غزه مطرح کرد.

کد خبر : 973734
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 آبان 1402 - 6:49

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، آمریکا شامگاه دوشنبه ایران را به «تسهیل فعالانه» حملات علیه نظامیان آمریکا متهم کرد. این اتهام آمریکا علیه ایران هم‌زمان با اعزام گروهی از مشاوران نظامی این کشور به اراضی اشغالی در ادامه حمایت‌ها از این رژیم در جنگ غزه مطرح شده است.
روزنامه ژاپن تایمز در این باره گزارش داد که نگرانی‌های آمریکا درباره احتمال گسترش جبهه‌های جنگ علیه رژیم صهیونیستی بالا رفته است. اگرچه، واشنگتن درخواست‌ها برای آتش‌بس را با دفاع از «حق اسراییل برای دفاع از خود» و نادیده گرفتن جنایات آن علیه غیرنظامیان غزه رد کرده است.
«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری با تداوم اتهام‌زنی‌ها به ایران در زمینه جنگ غزه به بهانه حمایت‌های همیشگی ایران از حقوق جنبش مقاومت فلسطین، گفت: « ایران به حمایت از حماس و حزب‌الله ادامه می‌دهد و ما می‌دانیم که ایران در حال رصد دقیق این رخدادهاست و در برخی موارد، فعالانه این حملات را تسهیل می‌کند و کسان دیگری را که ممکن است بخواهند از این درگیری به نفع خودشان یا ایران بهره ببرند تحریک می‌کند.»
این در حالی است که «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران، اخیرا، در گفت‌وگویی تلویزیونی در این باره تاکید کرده که «جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه از جنگ استقبال نکرده است. تلاش ما متمرکز بر احقاق حقوق فلسطینی‌ها و عدم گسترش جنگ است.» به گفته امیرعبداللهیان، «تلاش‌های زیادی در منطقه در حال انجام است که دامنه جنگ گسترش پیدا نکند.»
او در این راستا، با اشاره به گفت‌وگوی تلفنی اخیرش با وزیر امور خارجه ایرلند گفت: «در این گفت‌وگو به وزیر خارجه ایرلند گفتم که به طرف‌های غربی بگوید منصفانه عمل کنند. من به ایشان گفتم که ما به نیروهای مقاومتی دستور نمی‌دهیم و آنها راسا تصمیم می‌گیرند.»
ژاپن تایمز همچنین گزارش داد که کربی در ادامه اتهام‌زنی‌های بی‌اساس به ایران گفت: «ما می‌دانیم که هدف ایران در این زمینه این است که سطحی از انکار را در پیش بگیرد اما ما نخواهیم گذاشت این کار را بکنند.»
پیش از جنگ غزه، دولت بایدن در پی مذاکرات بی‌سروصدا و غیرمستقیم با مقامات ایران، دوره‌ای از آرامش نسبی را با آنچه «شبه‌نظامیان حامی ایران» خوانده می‌شود، در منطقه تجربه کرد. اما از روز چهارشنبه، حداقل پنج راکت و پهپاد سه پایگاه نظامی را هدف قرار داده است که محل استقرار نظامیان آمریکا بود. نظامیان این کشور به بهانه فعالیت در چارچوب ائتلافی بین‌المللی برای مبارزه با داعش در این پایگاه‌ها مستقر شده‌اند.
یک مقام ارشد دفاعی آمریکا در این باره مدعی شد که شرایط ممکن است به طور قابل توجهی بدتر شود.
او در جمع خبرنگاران با ادعای این که بالاگرفتن حملات اخیر «تلاش‌های ایران و نیروهای نیابتی آن برای گسترش این درگیری(جنگ غزه) است» گفت: «ما چشم‌انداز گسترش چشمگیر تنش‌ها علیه نظامیان و کارکنان آمریکا(در منطقه) در آینده نزدیک را پیش‌بینی می‌کنیم.»

 


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک × 1 =