اختصاص ۳۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به بنگاه های اقتصادی

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: امسال ۳۰۰ هزار میلیارد ریال از منابع بانکی به بنگاه های اقتصادی، واحدهای معدنی و طرح های بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی اختصاص یافته است.

کد خبر : 18327
تاریخ انتشار : یکشنبه 4 تیر 1396 - 8:32

به گزارش پایگاه خبری ججین علی یزدانی شامگاه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۰ هزار بنگاه زیر ظرفیت و راکد، ۲ هزار واحد معدنی و پنج هزار بنگاه که قرار است نوسازی شوند می توانند در قالب این اعتبار، تسهیلات بانکی دریافت کنند.
وی اظهار کرد: ۶ هزار طرح صنعتی بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در کشور و برای نخستین بار معادن نیز مشمول دریافت تسهیلات مذکور می شوند.
وی اضافه کرد: پرداخت این تسهیلات، پس از تکمیل و بررسی درخواست های این واحدها در کارگروه های استانی رفع موانع تولید صورت می گیرد.
به گفته یزدانی امسال برای نخستین بار واحدهای صنفی نیز می توانند درخواست های خود را برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل اعلام کرده و در صورت داشتن شرایط لازم، تسهیلات دریافت کنند.
وی اظهار کرد: از محل منابع شهرک های صنعتی به ۱۶۰ هزار نفر از اعضای بنگاه های کوچک و متوسط آموزش های لازم ارائه شد .
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران گفت: از دیگر مشوق های اعمال شده تامین ۵۰ درصد هزینه حضور بنگاه های کوچک در نمایشگاه های داخلی و خارجی و هزینه پژوهش و تحقیق بوده است.
یزدانی بیان کرد: در استان ها تمامی هزینه های مربوط به اداره کل استاندارد در حمایت از بنگاه های کوچک را تامین می کنیم.
وی با اشاره به وجود پنج هزار و ۹۴۰ معدن در کشور گفت: ۵۳ درصد از تولیدات معدنی کشور در حوزه مصالح ساختمانی است.
وی اضافه کرد: میزان تولیدات معدنی کشور در سال گذشته ۳۹۶ میلیون تُن بوده و صادرات بخش معدن و صنایع معدنی کشورمان در سال گذشته بیش از ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار بود.
وی گفت: از هفته گذشته مجددا کار سامانه بهین یاب آغاز شده است و در این مرحله تمامی صنعتگران و معدنکاران می توانند ثبت نام کنند.
یزدانی اظهار کرد: پتانسیل صندوق حمایت از فعالیت های معدنی هم برای پشتیبانی از معدنکاران وجود دارد که می توانند تسهیلات با نرخ کمتر و ضمانت نامه مالی از این صندوق دریافت کنند.
تا پایان خرداد ماه سال گذشته، تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری ۸۸ هزار و ۳۵۲ واحد بود که از این تعداد ۸۰ هزار و ۴۷۶ واحد را صنایع کوچک و چهار هزار و ۳۶۲ واحد را صنایع متوسط تشکیل می‌دهد.
۹۶ درصد واحدهای صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری کشور جزو صنایع کوچک و متوسط هستند و در سه هزار و ۵۱۴ واحد صنعتی بالای ۱۰۰ نفر اشتغال در کشور ما وجود دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

4 + دوازده =