اختراع دانشجویان “هاروارد” برای افراد کم بینا

دانشجویان دانشگاه “هاروارد” اخیراً موفق به توسعه وسیله‌ای پوشیدنی برای افراد کم بینا شده‌اند که می‌تواند به آنها در حرکت کردن کمک کند.

کد خبر : 119923
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 مرداد 1399 - 20:55

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از ایسنا، این فناوری پوشیدنی شبیه به جلیقه به منظور کمک به افراد کم بینا برای سهولت در حرکت شان توسعه داده شده است.

صنعت فناوری پوشیدنی به طور مداوم خصوصاً در زمینه پزشکی در حال پیشرفت است تا زندگی همه راحت‌تر شود. اکنون محققان دانشگاه “هاروارد” موفق به ایجاد فناوری شده‌اند که می‌تواند زندگی را برای افراد کم بینا راحت‌تر سازد. کم بینایی یا کاهش بینایی، کاهش قابلیت بینایی تا حدی است که مشکلاتی ایجاد کند که به شیوه‌های معمول نظیر عینک قابل حل نباشد.

دانشجویان این دانشگاه پس از راه اندازی استارتاپ خود به نام “فورسایت”(Foresight) موفق به طراحی این فناوری پوشیدنی شبیه به جلیقه شدند. آنها از سطح پیشرفته‌ای از فناوری دید رایانه و رباتیک نرم استفاده کردند که به دوربین تلفن هوشمند کاربر متصل می‌شوند و در زیر گردن و روی فناوری جلیقه مانند قرار می‌گیرد. این فناوری با اتصال به دوربین، به کاربر می‌گوید اشیا کجا هستند و این اطلاعات پس از آن به جلیقه‌ای که باد کرده تحویل داده می‌شود تا بازخورد لمسی یا بساوشی ارائه دهد. فناوری لمسی یا فناوری بَساوشی به گونه‌ای از فناوری گفته می‌شود که از راه لمس و توسط حرکت، لرزش یا اِعمال فشار با کاربر تعامل می‌کند.

از آنجا که بسیاری از دستگاه‌های پوشیدنی از لرزش برای برقراری ارتباط با کاربران استفاده می‌کنند، این دستگاه جدید کمی پیشرفته‌تر است و با باد شدن احساس راحتی را به کاربران می‌دهد.

جلیقه با توجه به فاصله بین جسم و کاربر، باد می کند. کشف و شناسایی اشیای اطراف کاربر با استفاده از الگوریتم دید رایانه انجام می‌شود.

“میلان ویلبورن”(Milan Wilborn) دانشجوی دکترای مهندسی مواد این دانشگاه گفت: این نرم افزار یک جعبه محدود کننده را در اطراف هر شیء که می‌بیند، ردیابی می‌کند و با کالیبراسیون نسبت‌های آن جعبه محدود کننده، این نرم افزار می‌تواند تخمین بزند که یک شی از دوربین تا چه حد دور است.

این استارتاپ و دانشجویان آن برای توسعه این فناوری موفق به دریافت جایزه “چالش نوآوری رئیس هاروارد ۲۰۲۰ “(۲۰۲۰ Harvard President’s Innovation Challenge) شدند.

 


 

 

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

17 + سیزده =