بادمجان دارای خواص تغذیهای بسیار مفید است. از ویتامینهای موجود در بادمجان میتوان به ویتامینهای گروهB (مخصوصا B1 و B6)، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد. مروز تصمیم داریم شما را با روش پخت متبل بادمجان، یک غذای خوشمزهی لبنانی، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این خوراک خوشمزه، با ما همراه باشید.
«در مملکتی که اگر سه شیفت کار نکنی و مثل چی صبح تا شب دنبال نان ندوی، چطوری میشود ۹ نفر از ۱۰ نفر کمتحرکی داشته باشند؟ اگر علمی هم بخواهی نگاه کنی، از هر ۱۰۰ نفر ایرانی، یک نفر آقا و آقازاده هستند که آنها از صبح تا شب تکان نمیخورند و فقط میخورند و ۹۹ نفر دیگر تکانها را میخورند و میدوند تا در خوردن این دلاوران وقفه نیفتد. پس معلومدار شد که آمار وزارت بهداشت غلط محض است و از هر ۱۰۰ نفر ایرانی، یک نفر تا ته میخورد و ۹۹ نفر دچار بیشدوندگی هستند.»