از “گُل بنفشه” تا “ادرار شتر” برای درمان کرونا!

در حالی که جامعه پزشکی جهانی داروی موثر و یا واکسنی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس جدید کرونا و کووید-۱۹معرفی نکرده‌اند، برخی در فضای مجازی به نام طب اسلامی و سنتی راهکارهایی برای درمان این بیماری ارائه می‌دهند؛ این در حالی است که به گفته دبیر ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی ریاست‌جمهوری هیچ یک از روش‌های پیشنهاد شده پایه علمی ندارند و با تاکید یکی دیگر از متخصصان حوزه گیاهان دارویی، پیشگیری مقدم بر درمان در این بیماری است؛ از این رو رعایت نکات بهداشتی و ارتقای سیستم ایمنی از طریق مصرف مواد غذایی طبیعی بهترین راهکار برای مقابله با این ویروس ناخوانده است.

تبدیل نان به نوشیدنی!

تیمی از دانشمندان مواد غذایی دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) در مطالعه اخیرشان از یک فرآیند تخمیر جدید برای تبدیل خلاقانه نان‌های اضافی به نوشیدنی غنی شده با میکروارگانیسم‌های مناسب روده استفاده کردند.