محققان با استفاده از آنزیمی خاص موفق به درمان یکی از بدترین انواع بیماری فراموشی یا آلزایمر شده اند و از این طریق جلوی شکل گیری پلاک های خطرناک آمیلوئید را در مغز گرفته اند.
خطرات مصرف غذاهای فرآوری شده هر روز عنوان می شود. اما متاسفانه حقیقتی که تغییر نمی کند این است که مصرف این نوع غذاها همچنان در سراسر جهان رو به افزایش است.
کار در اغذیه فروشی ها با توجه به کثرت مراجعان هرگز کار ساده ای نبوده و با تولید ربات های آشپز که برخی از آنها در تولید غذاهای خاصی تبحر دارند، از این مشکل کاسته خواهد شد.
نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد، قد ۲ تا ۳ اینچ کمتر از حد معمول ریسک بروز سکته مغزی در کودکان را تا ۱۱ درصد افزایش میدهد و کوتاهقدی بیشتر، موجب میشود تا آنها بیشتر در معرض خطر باشند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه ایمونوانکولوژی گفت: درمان سرطان در این روش با تقویت و تحریک سیستم ایمنی صورت میگیرد.