رمزهای شگفت از کربلا؛ حضرت زینب(س) چه دید که جز زیبایی ندید؟

جمله «ما رأیت الا جمیلا» از حضرت زینب (س) یک بیان عمیق و فراتر از درک ظاهری از کربلاست. این جمله نشان‌دهنده نگاه معنوی و بینش خاص حضرت زینب (س) به وقایع کربلاست که در آن زیبایی و عظمت معنوی را در پس ظاهر تلخ و غم‌انگیز حوادث می‌دید.

جوان‌ترین امام، برکت عظیم در تاریخ اسلام

لقب «مولود اعظم برکتاً» یادآور نقش بی‌بدیل امام جواد علیه‌السلام در حفظ و گسترش میراث اسلام و شیعه است؛ شخصیتی که علم، حکمت و برکت وجودش تا امروز الهام‌بخش مسلمانان جهان است.

آیا حضرت زهرا (س) حامل سرّ امام زمان (عج) است؟

عبارت «سر مستودع فیها» در صلوات خاصه یادآور این حقیقت است که حضرت زهرا (س) نه تنها مادر امامان معصوم علیهم‌السلام، بلکه نگهدارنده حقیقتی الهی و موعود جهانی هستند که به امام زمان (ع) منتقل می‌شود و در نهایت در زمان ظهور او آشکار خواهد شد.

حج و عمره چه آثاری بر زائران دارد؟

حج و عمره علاوه بر اینکه نمادی از وحدت و برادری مسلمانان از سراسر جهان است و باعث تقویت روحیه همبستگی و تعاون در میان آن‌ها می‌شود، در کنار همه تأثیرات اجتماعی و معنوی، آثار دیگری هم بر زائران دارد که در این مطلب به آن پرداخته شده است.

از جایگاه علمی حضرت زینب(س) چه می‌دانید؟

یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: حضرت زینب(س) درجوار خانواده و هم‌نشینی با آنها مطالب بسیاری را از سنین کودکی آموخت تا جایی که در سن ۶سالگی خطبه فدکیه مادرشان را با وجود جملات و کلمات دشوار حفظ کرده و آن را برای دیگران بارها روایت کرد.

پاسخ امام علی به ترس خودی‌ها در برابر تهدید دشمن

برخی افراد، نخبگان و یا حتی مسئولان را مشاهده می‌کنیم که در مقابل تهدیدات دشمن منفعل رفتار می‌کنند. این انفعال اغلب ریشه در ترس و تردیدهای درونی آنان دارد. این ترس موجب می‌شود که آنان به جای ایستادگی و اتخاذ تصمیمات قاطع، عقب‌نشینی کنند.