احداث هتل‌های ۵ ستاره در اردبیل

استاندار اردبیل گفت: در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی دو مجتمع آبگرم شابیل و گیوی به بخش خصوصی واگذار می‌شود تا با استفاده از این ظرفیت توان ارائه خدمات آنها ارتقا یابد.

کد خبر : 86955
تاریخ انتشار : دوشنبه 16 مهر 1397 - 7:58

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، منطقه اردبیل، در هفتمین جلسه ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی در استانداری اردبیل اظهار کرد: باید تمامی پروژه‌های نیمه تمام استان در یک سایت مشخص به فعالان بخش خصوصی معرفی شود تا با توجه به شرایط به وجود آمده متقاضیان بتوانند از بین این پروژه‌ها طرح‌های سودآور و پرمنفعت را انتخاب و زمینه تکمیل آن را فراهم کنند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار سهمیه واگذاری ۳۰ پروژه نیمه تمام دولتی به بخش خصوصی ضرورت دارد مشخصات فنی و اجرایی همه پروژه‌های نیمه تمام استان اعم از مرکز استان و سایر شهرستان‌ها با شرایط سهل و راحت به متقاضیان اعلام شود تا به تناسب این پروژه‌ها مشتری بخش خصوصی با رغبت و انگیزه ورود پیدا کرده و زمینه تکمیل آنها را فراهم آورند.
رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی استان اردبیل افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل موظف است سایت اقتصاد مقاومتی را در این زمینه راه‌اندازی کند تا در همه شهرستان‌ها اطلاعات و مشخصات پروژه به همراه عکس و تصاویری از روند اجرایی آنها در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار گیرد.
بهنامجو بیان کرد: البته برخی پروژه‌ها در مرحله اجرا هیچ توجیهی ندارد که ما موظف هستیم توجیه طرح‌ها به ویژه در بخش بزرگراه و حوزه گردشگری را تعریف و تبیین کنیم تا براساس این توجیه اقتصادی سرمایه‌گذاران با میل و رغبت ورود پیدا کنند.
وی گفت: انتظار می‌رود تا پایان سال ۳۰ تا ۴۰ پروژه نیمه تمام به بخش خصوصی در این استان واگذار شود تا زمینه برای تکمیل و بهره‌برداری آنها فراهم آید.
استاندار اردبیل همچنین به طرح‌های اقتصاد مقاومتی ارائه شده از سوی ۲۶ دستگاه اجرایی اشاره و تصریح کرد: در این بخش نیز همه دستگاه‌های اجرایی استان طرح‌های خوبی را ارائه کردند ولی در این بین احداث دو هتل پنج ستاره در اردبیل و سرعین و کار واگذاری دو مجتمع آبگرم شابیل و گیوی در اولویت قرار گرفته است.
بهنامجو ضرورت بالا بردن بهره‌وری را در طرح‌ها و پروژه‌های اجرایی یادآور شد و اظهار کرد: ما باید اصل بهره‌وری را در این حوزه مورد دقت و توجه جدی قرار دهیم.
در این جلسه مدیر ستاد سرمایه‌گذاری استانداری اردبیل نیز با اشاره به راه‌اندازی مرکز ملی پایش کسب و کار و تلاش برای مقررات‌زدایی در صدور مجوزها در این زمینه بیان کرد: اخیرا سامانه دادور برای رسیدگی به شکایات بخش خصوصی در صدور مجوزهای کسب و کار راه‌اندازی شده که ما نیز مشخصات ۳۴۰ کاربر را در این حوزه ارائه کردیم.
قادر تقی‌زاده خاطرنشان کرد: متقاضیان اعم از افراد حقیقی و حقوقی در صورت داشتن شکایت از مسئولان در صدور مجوزهای قانونی می‌توانند شکایت خود را اعلام کنند تا در سه مرحله رسیدگی به این شکایات انجام شده و پاسخ لازم ارائه شود.
وی افزود: ما در این زمینه هماهنگی‌های لازم را با ۳۱ سایت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری با معرفی ۱۶۳ فرصت سرمایه‌گذاری و معرفی طرح‌های اولویت‌دار انجام دادیم و سعی‌مان بر این بوده تا در تامین منابع مالی و استفاده از قوانین و مقررات شهرک‌های صنعتی بتوانیم در خدمت سرمایه‌گذاران و کارآفرینان باشیم.
در این جلسه عضو شورای نمایندگان اتاق بازرگانی اردبیل نیز گفت: در سفر اخیری که عبدالعلی‌زاده مسئول رسیدگی به پروژه‌های قابل واگذاری به بخش خصوصی به اردبیل داشت اعلام شد که بیش از ۶۰ هزار پروژه استانی و ۷ هزار پروژه ملی نیمه تمام در کشور به ارزش ۴۵۰ هزار میلیارد تومان وجود دارد که اطلاعات آنها در اختیار سرمایه‌گذاران بخش خصوصی قرار گرفته است.
حسین وثوقی ایرانی اظهار کرد: قطعا سرمایه‌گذاران بخش خصوصی با توجه به توجیه اقتصادی و سودآوری این پروژه‌ها در تکمیل آنها ورود پیدا می‌کنند که ما آمادگی داریم در نمایشگاه کیش که اواخر ماه جاری در حوزه سرمایه‌گذاری گردشگری برگزار می‌شود این پروژه‌های نیمه تمام را به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

 

 

 


 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.