آمار طلاق درکشور چهار دهم درصد کاهش یافت
مدیرکل پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی قوه قضاییه گفت: آمارها نشان می دهد میزان طلاق در کشور از ۸،۶ مورد به ۸،۲ مورد در هر هزار زن متاهل رسیده و معادل چهار دهم درصد کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری “ججین“، براساس اعلام دادگستری، علی محمد زنگانه روز شنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گلستان با اشاره به اجرای طرح مشارکتی برای کاهش و کنترل طلاق در کشور اظهار داشت: میزان ورودی پرونده های دعاوی خانوادگی مرتبط با موضوع طلاق نیز کنترل شده و روند کاهشی دارد.
وی افزود: طرح مشارکتی برای کاهش آمار طلاق با حضور همه دستگاه ها دنبال می شود و نتایج آن به رهبر معظم انقلاب نیز ارائه خواهد شد.
مدیرکل پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی قوه قضاییه تاکید کرد: همه دستگاه ها باید در موضوع کاهش طلاق و آسیب های اجتماعی ظرفیت و توانمندی های خود را به اشتراک بگذارند در غیر این صورت طرح ها و برنامه ها راه به جایی نخواهد برد.
زنگانه ادامه داد: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) نیز یکی از همین طرح های مشارکتی بوده که از سال گذشته اجرای آن در کشور و ۲ شهر استان گلستان به طور آزمایشی (پایلوت) آغاز شده است.
به گفته وی، برای کاهش طلاق و پیشگیری از آن باید برنامه های آموزشی را از دوران نوجوانی و جوانی آغاز کرد.
وی همچنین گفت که آمارها نشان می دهد میزان طلاق در استان گلستان نسبت به میانگین کشوری کمتر است.
مدیرکل پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی قوه قضاییه افزود: در هر هزار ازدواج در استان گلستان حدود هفت طلاق ثبت می شود در حالی که این آمار در کشور حدود هشت طلاق در هر هزار ازدواج است.
زنگانه اظهار داشت: گلستان جزو پنج استان پیشرو در پیشگیری از وقوع جرم است که نشان می دهد تعامل خوبی میان دستگاه قضایی و دیگر ادارات در این زمینه وجود دارد.
رییس کل دادگستری گلستان نیز در این نشست که با محوریت کاهش طلاق برگزار شد، گفت: از چند سال پیش با هدف کاهش طلاق و تنش های بین زوجین در سه سال ابتدایی زندگی مشترک (بیشترین طلاق ها در این مقطع ثبت می شود) طرح آموزش مهارت های زندگی در استان آغاز شد.
هادی هاشمیان افزود: آموزه های اخلاقی، حقوقی و قضایی، روان شناختی و خانواده از جمله سر فصل های این دوره آموزشی به جوانان در آستانه ازدواج است.
وی ادامه داد: اجرای این طرح در چند شهر استان گلستان نشان داد میزان مراجعه به دادگاه زوجینی که در این دوره های آموزشی شرکت کردند کمتر از سایرین است.
به گفته وی، باید این دوره های آموزشی قانونمند شود تا جوانان پیش از ثبت ازدواج ملزم به شرکت در آن باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گلستان نیز گفت: شمار پرونده های طلاق توافقی در استان در نیمه اول سال قبل یک هزار و ۵۱۶ فقره بود که امسال به یک هزار و ۴۹۷ پرونده کاهش یافته است.
حجت الاسلام مهدی قاسمی ادامه داد: همچنین شمار پرونده های ورودی طلاق از ۲ هزار و ۶۶۶ فقره در سال گذشته به ۲ هزار و ۵۶۸ فقره کاهش یافته و تعداد پرونده های مهریه از ۹۱۴ فقره با ۲۵.۵ درصد کاهش به ۶۸۱ فقره رسیده است.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰