آل حبیب: رفتار امریکا در شورای امنیت مایه ناامیدی از دیپلماسی چندجانبه است
سفیر و معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد، سیاست های مخرب آمریکا در شورای امنیت را مایه ناامیدی از دیپلماسی چندجانبه دانست و خواستار شورای امنیت دموکراتیک، شفاف و پاسخگو شد.
به گزارش پایگاه خبری “ججین” به نقل از خبرگزاری تسنیم، اسحاق آل حبیب روز سه شنبه در بحث عمومی شورای امنیت با موضوع روش های کاری این شورا، افزود: انتخاب موضوع روش های کاری شورای امنیت در زمانی که جامعه بین المللی با چالش های بزرگی در زمینه صلح و امنیت بین المللی روبرو است، بیش از پیش اهمیت دارد.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این بحث باید به ایجاد شورای امنیتی دمکراتیک تر، شفاف تر و پاسخگوتر کمک کند. این اصول و ملاکهایی است که همه آن ها در منشور ملل متحد مورد تاکید قرار گرفتهاند.
سفیر ایران در سازمان ملل متحد با اشاره به تعیین حدود و اختیارات هر یک از ارکان اصلی ملل متحد، خواستار توجه بیشتر شورای امنیت به این اصول در روش های کاری خود شد.
آل حبیب با انتقاد از استفاده ابزاری از شورای امنیت برای پیگیری اهداف ملی و سیاسی تاکید کرد: این روش، یکی از عوامل مهمی است که اعتبار شورای امنیت را خدشه دار می سازد.
وی از استفاده ابزاری آمریکا در سال ۲۰۰۶ از شورای امنیت یاد کرد و گفت: به نظر می رسد دولت فعلی امریکا هم همان الگوی رفتاری شکست خورده را بی پروایانه ادامه می دهد.
معاون نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد افزود: دو نمونه اخیر این رهیافت نمایندگی امریکا را در ماه ژانویه امسال شاهد بودهایم، نخست برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت در ۵ ژانویه در موضوعی که اساسا در حوزه کاری سازمان ملل متحد نبود و دوم برگزاری تور نمایش برای اعضای شورای امنیت در واشنگتن و نشان دادن بقایای موشکی که توسط دولت سعودی در اختیار دولت امریکا گذاشته شده بود، به عنوان مدرکی برای ارسال اسلحه از ایران به یمن.
آل حبیب خاطرنشان کرد: این دو نمونه سوء استفاده دولت امریکا از روش های کاری شورای امنیت در حالی به وقوع پیوست که شورای امنیت در مقابل تهدیدهای واقعی صلح و امنیت بین المللی همچون اشغالگری رژیم صهیونیستی یا تراژدی انسانی پس از سه سال جنگ در یمن، کوچکترین اقدامی انجام نداده است.
وی تصریح کرد: اینها نمونههای شکست شورای امنیت در اجرای وظایف اصلی هستند که همه آن ها به خاطر سیاستهای مخرب امریکا در شورای امنیت بوجود آمده و مایه ناامیدی از دیپلماسی چندجانبه شدهاند.
برچسب ها :آل حبیب ، ججین ، سازمان ملل ، شورای امنیت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰