آشنایی با روش پخت کیک لیمویی
تاکنون در بخش آشپزی «تابناک باتو» آموزش پخت انواع کیک را قرار دادهایم. امروز تصمیم داریم به شما روش پخت کیک لیمویی را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه و ترش و شیرین، با ما همراه باشید.
کد خبر : 31938
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 دی 1396 - 5:29
پایگاه خبری “ججین“
امروز تصمیم داریم به شما روش پخت کیک لیمویی را آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه و ترش و شیرین، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد
پودر قند: ۲ پیمانه
روغن: ۱ پیمانه
آرد: ۳ پیمانه
آبلیمو: ۱ پیمانه
پوست لیموی رنده شده: کمی
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
قالب کیک را از قبل چرب کرده و آردپاشی میکنیم.
تخم مرغها را در ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه میکنیم. مخلوط تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم.
روغن، آبلیمو و پودر قند را به مخلوط فوق اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم.
حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و به تدریج به مواد بالا میافزاییم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
در آخر، پوست لیموترش رنده شده را به مایهی کیک اضافه کرده و هم میزنیم.
مواد را در قالب ریخته و به مدت نیم ساعت در فر با دمای متوسط قرار میدهیم.
برچسب ها :آشپزی ، ججین ، کیک ، کیک ترش و شیرین ، کیک لیمویی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰