طوفان گردوخاک و باد شدید و باران فردا در تهران/ بارندگی در کشور

با توجه به افزایش ناپایداری فصلی جو، بارش به‌ صورت رگبار باران، همراه با رعد وبرق و وزش باد شدید موقت‌ همچنین وقوع تگرگ و سیلاب ناگهانی، در دره‌ها و مناطق کوهستانی پیش‌بینی می‌شود، همچنین آب گرفتگی معابر در مناطق شهری محتمل است.

کد خبر : 98896
تاریخ انتشار : دوشنبه 23 اردیبهشت 1398 - 11:50

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین، براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی،‌‌ ‌روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری در استان‌های ساحلی خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز نظیر تهران، البرز، قزوین، سمنان و برخی نقاط استان‌های مرکزی، قم، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد بارش و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

همچنین در برخی نقاط استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان و دامنه‌های زاگرس مرکزی، امروز و فردا رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

از پنجشنبه هفته جاری تا یکشنبه هفته آینده علاوه بر مناطق ذکر شده در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور بارش پیش‌بینی می‌شود، شدت بارش‌ها فردا در شرق استان تهران و غرب سمنان و روز چهارشنبه در شرق استان تهران، شمال سمنان، شمال خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شمال فارس، جنوب اصفهان، شرق چهارمحال و بختیاری و شرق کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.

روز پنجشنبه شدت بارش‌ها در فارس و شمال خراسان رضوی است و جمعه در استان ‌ای مرکزی و غرب اصفهان و کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان بارش داریم.

امروز و فردا به علت وزش باد شدید در شمال سیستان و بلوچستان، پدیده گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به افزایش سرعت وزش باد بر روی کشور عراق، امروز و فردا وقوع پدیده گرد و خاک در بخش هایی از جنوب غرب و جنوب کشور دور از انتظار نیست.

مرکز و شرق و خلیج فارس و تنگه هرمز امروز و فردا مواج‌ است

آسمان تهران فردا نیمه ابری در برخی ساعات ابری همراه با رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با احتمال طوفان گرد و خاک و تگرگ پیش‌بینی می‌شود، در ساعات پایانی فردا نیز در آسمان پایتخت رعد و برق همراه با رگبار ‌و وزش باد شدید و احتمال طوفان و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۹ و ۱۸ درجه خواهد بود.

فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۱ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای یک درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

با توجه به عبور موج تراز میانی و ناپایداری جو و افزایش ناپایداری فصلی جو،  بارش  به‌صورت رگبار باران، همراه با رعد وبرق و وزش باد شدید موقت‌ و احتمال وقوع تگرگ و سیلاب ناگهانی در دره ها و مناطق کوهستانی و آب گرفتگی معابر در مناطق شهری  وجود دارد.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا هفته جاری ۲۹۷.۴ ‌میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۱۴۲.۷ میلی‌متر بوده است، بنابراین بارش سال جاری‌ ۱۰۸.۴ درصد بیشتر از سال گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۱۲.۷ میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری به ۳۹.۸ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته سی و سوم سال زراعی متعلق به سردشت در استان آذربایجان غربی‌ به میزان ۲۳.۲ میلی‌متر بوده است.

در همین مدت میانگین گرم‌ترین منطقه، دلگان در استان سیستان و بلوچستان به میزان ۴۱.۴ ‌‌درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه خیرآباد در استان زنجان به میزان صفر درجه سلسیوس بوده است.

 


 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.