توپک پنیر و زیتون، لذیذ و متفاوت

زیتون میوه‌ی قدرتمند و خوشمزه‌ای است که می‌تواند برای بدن انسان مفید باشد و مزایای بسیاری همچون جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان‌های متعدد، کاهش التهاب و ورم مفاصل، بهبود سیستم گوارش، تسکین واکنش‌های آلرژیک، بهبود جریان خون، محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، افزایش عملکرد شناختی، مبارزه علیه عفونت‌ها و کاهش فشار خون دارد.

کد خبر : 35248
تاریخ انتشار : شنبه 20 بهمن 1397 - 8:00

 

به گزارش پایگاه خبری “ججین“، زیتون میوه‌ی قدرتمند و خوشمزه‌ای است که می‌تواند برای بدن انسان مفید باشد و مزایای بسیاری همچون جلوگیری از پوکی استخوان، جلوگیری از سرطان‌های متعدد، کاهش التهاب و ورم مفاصل، بهبود سیستم گوارش، تسکین واکنش‌های آلرژیک، بهبود جریان خون، محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، افزایش عملکرد شناختی، مبارزه علیه عفونت‌ها و کاهش فشار خون دارد. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی توپک‌های پنیر و زیتون، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

توپک پنیر و زیتون، لذیذ و متفاوت
مواد لازم:
پنیر چدار رنده شده: یک پیمانه
کره‌ی نرم شده: نصف پیمانه
آرد: نصف پیمانه
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چایخوری
زیتون هسته گرفته شده: ۲۴ عدد
گردو: ۱۲ عدد
طرز تهیه:
پنیر چدار را به همراه کره، آرد، نمک و فلفل در ظرفی ریخته و پس از مخلوط کردن، خوب ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شوند.
یک قاشق غذاخوری از خمیر را برداشته و آن را به شکل دایره، کف دست پهن می‌کنیم. یک عدد زیتون داخل این دایره قرار داده و خمیر را به شکل یک توپک کوچک، به دور زیتون می‌پیچیم.
توپک‌های پنیر و زیتون را به فاصله‌ی دو سانتیمتر از یکدیگر، داخل سینی فر می‌چینیم.
روی هر کدام از توپک‌ها، نصف یک عدد گردو را قرار می‌دهیم.
سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت پانزده دقیقه قرار می‌دهیم.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.